Bootcamp voor bedrijven

Ja, leuk zeg, ppffff…… weer zo’n saaie uitgenodigde spreker of een etentje zoals elk jaar!! En weer zoveel geld uitgeven en hopen dat de werknemers het leuk vinden!!

Maar wat denk je hiervan!? Denk eens even uit de box en verbeter indirect de samenwerking, sfeer en teambuilding in jouw bedrijf!

Eindelijk eens je collega verslaan met opdrukken in de buitenlucht! Samen met jouw afdeling de afdeling Sales een fysiek lesje leren of juist je eigen collega uitdagen!! Je wist het al maar nu is het tijd om de directeur eens te zien verdwijnen tijdens die sprint!!

Wat zal je vaste klant ervan vinden om z’n leveranciers een fris te zien bewegen!! IN EEN WOORD GEWELDIG!!

BootCamp is een uit Amerika afkomstige “zware” legertraining. Om de soldaten te training werden ze in een groep de wijde wereld in gegooid, hier moesten ze zien te overleven. En dat gaat jouw team overkomen!!

Bekijk hier de video’s:

BootCamp Intro Trailer Vianen

BootCamp Nuno’s Strenge Verwelkoming

BootCamps Box Dril

The Killing Stairway Run

The Shoe Ab Crunch

Samen met je collega’s zoeken we in de buitenlucht een goede locatie om het teambuilding niveau omhoog te krikken. Het mooiste is dat dit een totaal andere wending zal krijgen na deze dag. Tevens is theoretisch bewezen dat het de samenwerking, sfeer en teambuilding op de werkvloer bevorderd. Ook als klanten worden betrokken bij deze onderneming wordt beschreven dat zij een graag willen werken met een bedrijf die fris te werk gaat!!