National Les Mills Trainer

Mede door hard werken, inzet, doorzettingsvermogen en een vleugje geluk heb ik de status Les Mills National Trainer/Presenter mogen behalen. Als National Les Mills Trainer/Presenter  ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de groepslesinstructeurs in Nederland en België.

Elke drie maanden verzorg ik de nieuwe releases d.m.v. een aantal MasterClasses gevolgd door workshops, op locaties verspreidt over heel Nederland.

Daarnaast is ook nog eens mijn grootste Les Mills-droom werkelijkheid geworden. In oktober ben ik uitgenodigd om het hoogste haalbare als Les Mills Trainer vervullen, namelijk afreizen naar New Zealand om de nieuwste SH’Bam release te mogen presenteren en filmen. Deze dvd verschijnt over 72 landen over de hele wereld en is bedoeld als leertool voor duizenden groepslesinstructeurs over de wereld!

Bekijk hieronder de actievideo’s:

Megakwartaal 2012

Sh’Bam National Trainerteam and instructors

Nuno en Brigitte Sala in Veldhoven

Sh’bam Aftrap 2010 met Misty en Claudia

Kijk maar eens wat en hoe het eraan toe gaat. En kwaliteit m.b.t. groepslessen is wat ik kan bieden als zelf uitvoerende tijdens, bijvoorbeeld een gastoptreden of special guest!

En als ik mijn collega’s mag geloven is “FitnessMagic” aan mij toevertrouwd, oordeel zelf……en laat het me weten als je klaar bent voor een “spetterende beleving!!”