OUR BLOG

nuno de brito shbam 11

Het is zover…….

Na een lange trip van 23 uur vliegen naar New Zealand kreeg Nuno de unieke kans om de allernieuwste Les Mills SH’Bam release 11 te mogen filmen in Auckland. Nuno was samen met zijn mede-elite collega Remi Brouns persoonlijk uitgenodigd  door de Program Directer van de BodyCombat en Sh’Bam Rachael Newsham herself, om als National Les Mills SH’Bam Trainer/Presenter een geweldige SH’Bam 11 te presenteren. Deze release zal over 72 landen over de hele wereld in de huiskamers van duizenden trainers en instructeurs op tv te zien zijn. Deze kans krijg je niet zomaar dat je vanuit een land waar je Trainer bent een rolmodel mag zijn voor de rest van de wereld!! Deze kans hebben deze twee heren dan ook met beide handen aangrepen.

Zoals Nuno zelf citeert:

Wij hebben een geweldig mooie tijd gehad, veel inspiratie opgedaan. Het land is geweldig en mooi, de maori’s zijn inspirerend en voornamelijk de trainingsmentaliteit is top! Als klap op de vuurpijl is de dvd waanzinnig geworden. De lol, die we gedurende onze hele begeleidingsweg hebben gehad is goed te zien en voelen op deze energievolle release……….nu hopen dat de wereld dat ook zo vindt, hihi….!!

Maart a.s kunnen de Nederlands en Belgische groepslesinstructeurs gaan genieten van deze waanzinnige 45 minuten durende dance workout, waarbij er voor eerst geopend wordt door  de twee mannelijke Sh’Bammers, waaronder Nuno!! Uiteindelijk zullen ook alle deelnemers helemaal uit z’n plaat gaan, we kijken ernaar uit!!

N.A. de Brito

Leave a Comment

Geef een reactie